Tudástár

Tudástár

Nap mint nap újabb elméletek, inspiráló  technológiai újítások, modern technikai eszközök, intelligens szoftverek látnak napvilágot az egészség megőrzésének vagy helyreállításának a szolgálatában. Segítünk  eligazodni a számtalan hír és újdonság között: a nagyvilágból összegyűjtjük mindazokat a fontos tudnivalókat, melyek nélkülözhetetlenek a szellemi és testi egyensúly megtartásához. 

Tudástár - Minden

Szűrők

vesebetegseg.hu, 2016. máj. 24.

A vesék halálos ellensége: energiaital plusz alkohol

Számos tanulmány foglalkozott már az energiaitalokkal, azok hasznával vagy veszélyeivel, és bár sok a bizonytalanság, egy mégis biztos: a vesebetegeknek szigorúan kerülniük kell ezt az élelmiszert!

veseelégtelenség

http://www.hazipatika.com/napi_egeszseg/kronikus_panaszok/cikkek/az_elso_ezer_napban_eldolhet_milyen_eletunk_lesz, 2016. máj. 24.

Az első ezer napban eldőlhet milyen életünk lesz

Mégsem a génjeink tehetnek a betegségeinkről, sokkal inkább az életmódunkon múlik, mennyire vagyunk egészséges felnőttek.

egészség, étrend, vitaminok

http://www.hazipatika.com/taplalkozas/gyogynovenyek/cikkek/gyogynovenyek_a_verkeringes_javitasara/20130509105510, 2016. máj. 13.

Gyógynövények a vérkeringés javítására

A visszértágulat az egyik leggyakrabban előforduló kellemetlenség, nemcsak fizikailag, hanem esztétikailag is.

gyulladás

www.hazipatika.com, 2016. máj. 13.

A legújabb módszer a rák felfedezésére

A University of British Columbia kutatói új módszert dolgoztak ki a rákos sejtek izolálására, aminek segítségével a jövőben hatékonyabb lehet a betegség korai felfedezése.

egészség, rák

http://deneverpad.hu/a-porckorongserv-es-kialakulasa, 2016. máj. 13.

A porckorongsérv és kialakulása

Az összes porckorongsérv mintegy 90%-a az alsó deréktáji szakaszon alakul ki. Ennek az ágyéki szakasz instabilitása, túlterheltsége az oka. A testsúly jelentős része az ágyéki csigolyákon nyugszik.

egészség, mozgás

még több
A további böngészéssel Ön jóváhagyja a cookie-k használatát.  További információ bezár