Szakértők

A mySPIRIT Egészségprogram sikerességét orvosok, dietetikusok, mozgásterapeuták, életvezetési tanácsadók és szépség szakértők segítik. Ők és asszisztenseik elkötelezettek a szervezet fizikai és szellemi harmóniájának megteremtését támogató egészséges életmód iránt. Tanácsaikkal útmutatást adnak és gyakorlati segítséget nyújtanak a programban résztvevők számára.

Szakértők

Szakértők

Orvosaink

A mySPIRIT Egészségprogram orvosai szakmai tudásukkal, egyénre szabott javaslataikkal valamint a gyakorlati megvalósítást megkönnyítő tanácsaikkal segítik az egészséges életmód kialakítását illetve fenntartását. Az állapotfelmérések adatainak ismeretében, az orvosi vizsgálat és a konzultáció során kapott információk alapján, az aktuális egészségügyi állapot tükrében állítják össze a személyre szabott ajánlásukat, és tesznek javaslatot a jóllétet szolgáló kezelésekre.

Mozgásterapeutáink

A mySPIRIT Egészségprogramban gyógytornászok és fitnesz instruktorok segítenek mindenki számára megtalálni az egészsége megőrzéséhez leginkább illeszkedő mozgásfajtát. Az esetleges fennálló betegségekre és a testi adottságokra tekintettel állítják össze a személyre szabott mozgásprogramot. Figyelembe veszik az állapotfelmérések eredményét valamint az orvosi utasításokat, és ajánlásaik összhangban vannak az étrendi javaslatokkal is. Tanácsaikat megfogadva a program résztvevői eredményes és sikerélményekben gazdag mozgásprogrammal javíthatnak a fittségükön.

Dietetikusaink

A mySPIRIT Egészségprogramban kiemelt szerepet kap az egészséges táplálkozás. A dietetikusok, mint diplomás táplálkozási szakemberek egyénre szabott tanácsokkal segítik a programban résztvevőket. Az állapotfelmérések adatainak ismeretében, az orvosi javaslatokat figyelembe véve, a személyes konzultáció során a helyes táplálkozási irányelvekkel és a vendég egészségi állapotával összhangban, a kívánt célok eléréséhez leginkább alkalmazkodó étrendet állítanak össze. Gyakorlati tanácsaikat követve könnyebb megvalósítani az étrendi változtatásokat.

Szépségszakértőink

A mySPIRIT Egészségprogramban a szépségszakértők segítenek, hogy a kezelések és a hatóanyagok egyaránt a bőr egészségének támogatásával szolgálják a szépséget. A szervezet harmonikus működését elősegítő étkezés és mozgás, valamint a kiegyensúlyozott életvitel mellett, a bőr ápolásával járulnak hozzá az egészséges életmódhoz. A megfelelő víz-, oxigén- és tápanyag ellátás a bőrszövet működését optimalizálja, és ezzel támogatja a szépséget, a ragyogó külsőt. Az egyénre szabottan javasolt kezeléseken túl, gyakorlati tanácsokkal segítenek az egyéni adottságokhoz leginkább alkalmazkodó, otthoni bőrápolás során használt kozmetikai termékek kiválasztásában.

Együttműködő szakértőink

A mySPIRIT Egészségprogram létrehozásában számos tudományterületen működő szakember adta tudása legjavát. A tudatos, egészségközpontú életvitel, a megelőzés és a gyógyulás szempontjainak figyelembe vételével, hazai és külföldi orvosok, kutatók, mozgásterapeuták, dietetikusok, életviteli tanácsadók bevonásával állt össze a mySPIRIT Egészségprogram egyedülálló rendszere.

A további böngészéssel Ön jóváhagyja a cookie-k használatát.  További információ bezár